Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: ASR, 31 oktober 2018. Locatie: ASR, Utrecht.

ASR-seminar over 'Visie 2019' voor de wereld van het vermogensbeheer. Voor Dr. Jens Wessendorf, de persoonlijke adviseur en speechwriter van Bondskanselier Angela Merkel, waren aan het woord: Rob de Wijk en voormalig minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem.

Oordeel van de opdrachtgever: "Het optreden van Pieter de Rijk als Jens Wessendorf (adviseur en speechschrijver van Angela Merkel) was een hilarische afsluiting van ons jaarlijks seminar 'Visie op 2019'. Het publiek van ruim 140 professionals uit de vermogensbeheerwereld wist hij te boeien met zijn speech om ze vervolgens tot schaterlachen te brengen met een mix van woordspelingen, grappen en grollen. Pieter de Rijk slaagt er keer op keer in om zijn publiek te verrassen met zijn optredens. Wij spreken uit ervaring want drie jaar geleden hadden wij hem ook als uitsmijter. Een aanrader voor uw seminar!"

Jos de Wit - directie ASR Vermogensbeheer.

Optreden: De Persgroep, 18 oktober 2018. Locatie: Enschede Airport Twente.

Opgetreden tijdens de afsluiting van het Business Festival Twente dat door de Persgroep Nederland werd georganiseerd in Hangar 11 van AirPort Twente.

Oordeel van de opdrachtgever: 

Optreden: DHL, 13 oktober 2018. Locatie: SS Rotterdam, Rotterdam.

Opgetreden tijdens feestavond voor de depothouders van DHL Parcel in de La Fontainezaal van de SS Rotterdam. En na afloop met de watertaxi naar huis!

Oordeel van de opdrachtgever: "De avond verliep ook geheel volgens planning. Het optreden van Pieter de Rijk was TOP! Veel positieve reacties gehad ondanks het late uur waarvoor we eerst een beetje vreesden. Rapportcijfer is een 9.”

Piet de Kramer - DHL.

Optreden: Pricewaterhouse Coopers, 8 oktober 2018. Locatie: SS Rotterdam, Rotterdam.

Opgetreden tijdens de TRS Strategy Day van PriceWaterhouseCoopers op de SS Rotterdam.


Oordeel van de opdrachtgever: "Tijdens onze TRS Strategy Day op 9 oktober jl. op de SS Rotterdam, verzorgde Pieter alias Markus Becker, een Duitse technology partner van onze firm, op hilarische wijze zijn fake speech. Via pikante voorbeelden werd het vergelijk aangehaald tussen de Duitse en Nederlandse mentaliteit en het gedrag. Ook onze zuider buren werden nog even in het vergelijk betrokken. We hebben genoten van mooi stuk cabaret, waarbij Pieter er voor zorgde dat onze collega's na een zware strategy ochtend, na de lunch weer fris en met energie het middag programma konden in gaan. We hebben enorm genoten en dank voor jouw bijdrage!"""""