Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: The Swedish Club, 13 juni 2019. Locatie: Clarion Hotel Post, Gotenburg, Zweden. (Engelstalig optreden)

The Swedish Club is a leading marine mutual insurer, headquartered in Gothenburg, Sweden, and with offices in some of the world's strategic shipping centres.

Headquarters in Gothenburg, offices in Piraeus, Hong Kong, Tokyo, Oslo and London.

The Club is an organisation with focus on marine safety and loss prevention, working closely together with our members and business partners to enhance safety at sea.

Optreden: Praktijkcentrum Procestechnologie Oost-Nederland, 6 juni 2019. Locatie: Grolsch Beste, Enschede.

Opgetreden tijdens de derde jaarconferentie van het Praktijkcentrum Procestechnologie Oost-nederland.

Het was een uitdagende en inspirerende conferentie gericht op kennisdeling en kennisvalidatie tussen onderwijsinstellingen, beleidsmakers en bedrijven in de procestechnologie en levensmiddelenindustrie in Oost-Nederland.

In samenwerking met o.a. Urenco, Saxion, Twence en Nouryon.

Directeur Henk Zengerink nam afscheid. 

Oordeel van de opdrachtgever: "Sehr geerhte Herr Doktor Becker, Beste Pieter, langs deze weg wil ik je, ook namens de medeorganisatoren, hartelijk danken voor je prachtige fakespeech tijdens ons congres “ProcessYourFuture.nu !” afgelopen donderdag 6 juni 2019. Tijdens het aansluitende buffet en netwerken, waren er nog steeds een aantal bezoekers die het geweldig vonden dat de Vorstandsvorsitzender der Hannover Messe over zoveel humor beschikte! We hebben ze tot ca. 20.30 uur in die waan gelaten en toen langzaam maar zeker het tipje van de sluier opgelicht, de verbazing was alom aanwezig, dus een perfecte performance! Mede dankzij jouw bijdrage in het geheel kunnen we, gezien de overweldigende reacties van de deelnemers, terugkijken op een zeer geslaagd evenement!!!"

Henk Zengerink - Directeur Praktijkcentrum Procestechnologie Oost-Nederland.


Optreden: Canon President's Dinner, 25 mei 2019. Locatie: Chateau St. Gerlach.

Op het wonderschone Chateau St. Gerlach in Valkenburg opgetreden als Professor Ruge, specialist in interculturele business communicatie, tijdens het President’s Dinner van Canon Nederland.

Oordeel van de opdrachtgever: "Genoten van het optreden van Pieter de Rijk als professor Ruge, specialist in interculturele communicatie tijdens het jaarlijkse President's dinner van Canon Nederland. Pieter gaf juist dat extra cachet aan deze bijzondere avond door zijn humorvolle en spitsvondige optreden. Een echte aanrader! Dank je Pieter!"

Rob de Louw- Country Director Document Solutions / Global Services Excellence Senior Manager at Canon Netherlands.

Optreden: NBBU, 23 mei 2019. Locatie: Jachthuis Beukenrode, Doorn.

Opgetreden tijdens NBBU Business Festival. De NBBU is de Nederlandse Bond Van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen. En dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Ze behartigen de belangen van ruim 1.200 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. Locatie: Jachthuis Beukenrode, Doorn. Door het lekkere weer in de tuin!