Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: ADO Den Haag, 16 januari 2018. Locatie: Car Jeans ADO-stadion, Den Haag.

Nieuwjaarsbijeenkomst van ADO Den Haag. 

Oordeel van de opdrachtgever: "Pieter was te gast bij de nieuwjaarsreceptie in de rol van Direktor Marketing van BVB Borussia Dortmund. Na een introductie nam Pieter het woord en overlaadde de aanwezigen met een hoeveelheid slides met betrekking tot BVB. Na een korte interruptie om toch vooral te proberen de presentatie in het Nederlands voort te zetten slaakten de aanwezigen een zucht van verlichting, dat luisterde toch een stuk makkelijker. Voor de één duurde het wat langer dan de ander maar uiteindelijk vroegen de aanwezigen zich af of we daadwerkelijk de marketing Direktor van BVB als spreker hadden of dat het misschien toch een cabaretier was. De grappen en vergelijkingen tussen Nederland en Duitsland werden op een zeer humorvolle wijze in een hoog tempo op de aanwezigen ‘afgevuurd’. De sfeer zat er goed in en de presentatie was een groot succes. Tijdens de borrel na afloop werd er nog veel over nagepraat en kan ik concluderen dat het al met al zeer geslaagd was!"

Mattijs Manders - CEO ADO Den Haag.

Optreden: Cordaan, 12 januari 2018. Locatie: Pakhuis De Zwijger, Amsterdam.

Optreden voor 400 mannen en vrouwen van de sector werk en dagbesteding van zorgorganisatie Cordaan. 

Oordeel van de opdrachtgever: "Onze Participatie Parade was zeer geslaagd en heel veel positieve reacties gehad. Het overgrote deel van de deelnemers heeft zich heerlijk in de luren laten leggen door Pieter. Heb zelf een paar mensen moeten tegenhouden (want een “lezing” in het Duits  is toch wel veel gevraagd). Gelukkig bleven ze toen ik meldde dat hij wel in het Nederlands over zou gaan. Het was hilarisch. Daverende lachsalvo’s. Heerlijk ontspannend na een lezing, een workshop en een danspaleis. We hebben genoten."

Dineke Woldhuis, Officemanager Cordaan.

Optreden: Groningen Seaports, 11 januari 2018. Locatie: Groningen Seaports Stadion.

Optreden tijdens de nieuwjaarsreceptie 2018 van Groningen Seaports in het speciaal voor de Eurocup Delfzijl aangelegde Groningen Seaports Stadion.

Oordeel van de opdrachtgever

Optreden: Ondernemers Noord-Holland, 8 januari 2018. Locatie: AFAS AZ-stadion, Alkmaar.

Optreden voor bijna 1.000 Noord-Hollandse ondernemers op de nieuwjaarsreceptie van hun vereniging in het AFAS AZ-stadion in Alkmaar.

Oordeel van de opdrachtgever: