Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: Politieacademie, 15 februari 2019. Locatie: Woudschoten, Zeist.

Optreden: Mikrocentrum, 1 februari 2019. Locatie: Mikrocentrum, Veldhoven.

Omdat ik in het verleden op een aantal beurzen van Mikrocentrum, waaronder de CadCam- en de Precisiebeurs, had opgetreden nam ik vandaag voor de zekerheid een vermomming aan. Het evenement betrof de 50e verjaardag van Mikrocentrum én feestelijke opening van hun prachtige, nieuwe gebouw in Veldhoven, tegenover ASML. Dit was al het vierde optreden voor Mikrocentrum, denk ik -met zulke klanten ben ik heel erg blij!

Optreden: SOM Universiteit Groningen, 31 januari 2019. Locatie: DOT, Groningen.

Optreden tijdens de 25e verjaardag van het SOM Research Institute van de Universiteit Groningen. Locatie: DOT Groningen. (Een Engelstalige fakespeech.)

OM is the research school of FEB (Faculty of Economics and Business) and consists of the Research Institute, the Graduate School Economics and Business and SOM Applied Research. The Graduate School Economics and Business offers an honours bachelor, research master and PhD programme in Economics & Business.

Optreden Gemeente Amsterdam, 31 januari 2019. Locatie: B Amsterdam.

Herr Prof. Dr. Baumgartner, Leiter des Förderprogramms Innovationskompetenz im Bundesministerium der Finanzen uit Berlijn, spreekt tijdens het seminar ‘Smart City Smart Finance’ dat de Gemeente Amsterdam vandaag organiseert voor haarzelf en haar relaties in het financiële domein.

Oordeel van de opdrachtgever: "Over Pieter is veel na gepraat – ook vandaag noemen veel collega’s hem het hoogtepunt.De key-note van Pieter was hilarisch. De aanwezigen in de zaal waren de eerste paar minuten in totale verwarring – “blijft deze man Duits praten?” ; “wat is dit voor onzin”; “hoe lang duurt dit nog”. Totdat na een minuut of 8 het kwartje valt en Pieter in rap tempo de ene na de andere grap uit zijn mouw schud. Naast dat er veel gelachen is – tot tranen toe – was dit de perfecte Energizer voor de sessies erna en feitelijk tot de borrel aan toe. Aanrader!"

Wim Kouwenhoven - Manager traject Financiën Op Orde (FOO) Gemeente Amsterdam.