Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: Zorgverzekeringslijn, 29 mei 2018. Locatie:Cursus- en vergadercentrum Domstad, Utrecht.

Opgetreden tijdens congres van Zorgverzekeringslijn. Zorgverzekeringslijn traint professionals en vrijwilligers om zorgverzekeringsproblemen te voorkomen en op te lossen.

Optreden: Conferentie Stena Metall (Stena Line), 25 mei 2018. Locatie: Saltsjöbad Hotel & Spa, Ystad, Zweden. (Engelstalig)

Eervol om een uitnodiging te krijgen van Stena Metall (onderdeel van Stena Line) om een presentatie te geven op hun jaarlijkse conferentie in Ystad, Zuid-Zweden. En ontzettend leuk om te merken dat de performance in Scandinavië ook werkt! 

Aanwezig waren de volgende nationaliteiten: Zweden, Denen, Noren, Finnen, Amerikanen, Polen. 

Oordeel van de opdrachtgever: "You did a fantastic job! I never heard so many people laugh so much for 30 minutes!" 

Michael Hardie McGrath, Director Corporate Affairs Stena.

"Thanks for one of the best conference hours ever! I will live long on this! It’s so important to take the time to have fun together!" 

Anders Petterson, manager Stena Metall.


Optreden: Young BAM, 24 mei 2018. Locatie: Claus Event Centre, Hoofddorp.

Opgetreden tijdens een bijeenkomst van Koninklijke BAM Groep. Voor alle BAM-medewerkers onder de 35 is er Young BAM. Young BAM telt meer dan 900 leden en organiseert per jaar zo’n 15 bijeenkomsten. Prof. Dr. Becker sprak na CEO Rob van Wingerden. 

Optreden: Jong Professional Event 2018 van NCOD, 18 mei 2018. Locatie: Klooser, Amersfoort.

Op 18 mei 2018 organiseerde NCOD (Nederlands Centrum voor Overheidsdiensten) het Jong Professional Event voor studerende en net afgestudeerde jongeren. De publieke sector en hun generatie stonden centraal tijdens deze dag.  tijdens het Jong Professional Event 2018 van NCOD, detachering voor de publieke sector. 

Oordeel van de opdrachtgever: "Ter afsluiting van het evenement hebben we Pieter de Rijk, gepresenteerd als Prof. [Damrosch]. Markus Becker, staatsecretaris van het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken, uitgenodigd voor een ‘fakespeech’. Hij kwam de jongeren vertellen over zijn rol bij het Duitse Ministerie, namelijk het aantrekken van jonge collega’s. Kortom, helemaal passend bij het thema van de dag. Na een paar woorden in het Duits van Prof. [Damrosch]. Markus Becker zag je de zaal ‘schakelen’. Een veelgehoorde reactie na afloop was dan ook: ‘Ik moest even schakelen toen hij in het Duits begon, maar het klonk harstikke geloofwaardig.’ Na drie minuten kwam dan eindelijk het verlossende woord van de dagvoorzitter: ‘Hé Herr Markus, we hadden toch afgesproken dat we de presentatie in het Nederlands zouden doen? We hebben hier tenslotte allemaal Nederlanders in de zaal zitten.’ Herr Markus verontschuldigde zich in zijn beste Nederlands, met een perfect Duits accent, aan het publiek. Vanaf dat moment zijn de glimlachen niet meer van de gezichten verdwenen. Pieter de Rijk wist feilloos de schakelen tussen zowel de talen als tussen zijn grappen. Het leukste compliment wat hij kan krijgen kwam na afloop uit een groepje richting de organisatie: ‘Maar is hij nou echt Duits?’ 

Onder de deelnemers is nog een korte evaluatie gehouden over het optreden van Pieter de Rijk. Zij beoordeelden zijn optreden met een gemiddeld cijfer van een 9,6. Wat ons betreft is dat volkomen terecht! Nogmaals dank en wie weet tot volgend jaar op de kennisdag van NCOD!"

Rens Kokje, Adviseur HRM, NCOD.