Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: VG Orchids, 22 september 2018. Locatie: VG Orchids, De Lier.

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van deze orchideeënkweker opgetreden tijdens een groot diner op hun hoofdlocatie in de echte Westlandplaats de Lier.

Ik was een Duitse Professor die het geheim had weten te ontsluieren van het op op een natuurlijke, biologische manier van kleuren van de orchidee, revolutionair natuurlijk. Men hoorde geïnteresseerd toe.

Oordeel van de opdrachtgever: "Je optreden afgelopen zaterdag was helemaal fantastisch!! Echt een boel leuke reacties gehad en maakte de avond helemaal af. Bedankt!!"

Andre van Geest -Directeur VG Orchids.

Optreden: Mitros, 20 september 2018. Locatie: Spoorwegmuseum, Utrecht.

Het zit wel mee met de locaties! Weer zo’n fraaie: In het Spoorwegmuseum opgetreden voor het voltallige personeel van de Utrechtse Woningbouwvereniging Mitros op de dag ‘Expeditie Mitros 2018’. Innovatie was het thema. 

Zelf was ik overigens ook bijna 20 jaar naar tevredenheid huurder van Mitros.

Optreden: ANWB, 19 september 2018. Locatie: High Tech Campus, Eindhoven.

Opgetreden voor de Managers Top 100 van de ANWB die dit jaar zijn 135-jarig bestaan viert en vandaag vooruit keek, o.a. met mobiliteitsexpert Prof. Dr. Becker, de CEO van Siemens Mobility.

Optreden Yuki, 19 september 2018. Locatie: Cruise Terminal, Rotterdam.

De locatie van mijn tweede optreden vandaag was werkelijk schitterend: de Cruise Terminal Rotterdam die destijds dienst deed als aankomst- en vertrekhal van de Holland-Amerika Lijn en nu industrieel erfgoed is en evenementenlocatie. 

Opgetreden tijdens het klantendiner van het bedrijf Yuki Works. 

Yuki is een online platform voor accountants waar de boekhouding kan worden bijgehouden.