Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: Wits, 11 juli 2019. Locatie: Fort Vechten, Bunnik.

Optreden: Internationale Netzwerk, 11 juli 2019. Locatie: Skylounge Textilwerk, Bocholt. (Duitstalig)

Een optreden voor Nederlandse en Duitse ondernemers op de ‘Sommerborrel’ van het ‘Internationale Netzwerkbüro’. En wel in mijn rol van Dr. de Ridder, HR-manager van Apollo-Vredestein. (Ik heb Vredestein wel even om toestemming gevraagd.) In deze rol belichtte ik op hopelijk humoristische wijze de verschillen tussen Nederland en Duitsland.

Oordeel van de opdrachtgever: "Pieter's talk was really good. Pieter was also very nice. The presentation was well received."

Vanessa Hüllerman, Referentin Wirtschaftsförderungs- und Stadtmarketing Gesellschaft Bocholt mbH & Co. KG.

Optreden: Ten Brinke, 28 juni 2019. Locatie: Hotel Reina Victoria, Madrid. (Duitstalig)

Heel erg leuk optreden in het Reina Victoria hotel in Madrid voor directie en jubilarissen van de vastgoedontwikkelaar Ten Brinke Group die voor de jaarvergadering 2019 met partners naar de Spaanse hoofdstad waren gekomen.De directie bestaat voor de helft uit Duitsers dus mijn speech was ook in het Duits. Over de verschillen, maar vooral over de goede samenwerking tussen beide landen. 

Oordeel van de opdrachtgever: "Nogmaals bedankt voor je fantastische optreden in Madrid! Erg veel positieve reacties gehad gisteren!"

Peter Zents - CFO Ten Brinke Group.

Optreden: CCV, 27 juni 2019. Locatie: Mereveld, Utrecht.

Opgetreden tijdens het jubileumconferentie van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Tijdens deze bijeenkomst werd ook de winnaar van de Hein Roethofprijs bekend gemaakt (Meer informatie: heinroethofprijs.nl.)Het CCV reikt deze prijs elke 2 jaar uit aan een organisatie of samenwerkingsverband dat op een verfrissende manier de sociale veiligheid verbetert.

Oordeel van de opdrachtgever: "Fantastisch om te zien hoe het publiek met frisse tegenzin meeging in jouw saaie Duitse verhaal en wat heerlijk de verwarring die ontstond toen je plots in het Nederlands alle clichés die je maar kunt bedenken de revue liet passeren. Zo herkenbaar dat het voor iedereen een heer potje lachen werd als spetterende afsluiting van een mooie dag."

 Susanne Schat - Adviseur CCV.