Wat is het oordeel van de klant?

Optreden: MondCleanic, 17 januari 2020. Locatie: Hof van Holland, Noordwijk.

Optreden bij het (15?)jarig bestaan van MondCleanic in Noordwijk.

MondCleanic Noordwijk staat voor zeer hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Motto: "Maak je mond blij met een behandeling bij MondCleanic." Gemakkelijk te bereiken. Klantentevredenheid 9.8.

Optreden: Consolid, 16 januari 2020. Locatie: AFAS, Leusden.

Optreden voor Consolid, dé detacheerder en opleider in vervoer en veiligheid. Locatie: AFAS, Leusden. AFAS verzorgt de software voor Consolid en stelde zijn mooie zaal ter beschikking aan Consolid.

Het idee was simpel. Het openbaar vervoer heeft op bepaalde tijden van de dag, tijdens diverse maanden in het jaar, verschillende behoeften aan inzet van chauffeurs. Het eerste uitzendbureau voor buschauffeurs stond en in oktober 1990 startte de eerste groep chauffeurs die op tijdelijke basis aan het werk ging.

Op 10 vestigingen verspreid over het land werken 200 collega's bij Consolid. Met specialistische kennis van de markt en een heel persoonlijke benadering, zorgen zij dat alles goed geregeld is voor de bijna 7000 flexkrachten en de opdrachtgevers voor wie zij zich inzetten. 

Optreden Walter Grootscholten, 15 januari 2020. Locatie: Walter Grootscholten, De Lier.

Opgetreden tijdens de presentatie van de nieuwe marketing strategie en website van Phalaenopsis-kwekerij Walter Grootscholten. Om internationaal meer impact te hebben heeft men de naam Grootscholten laten vallen, die bijvoorbeeld in Verenigde Staten vaak klonk alsof je mensen een erge ziekte toewenste, aldus mede-eigenaar Pascal Matla. De positionering van het merk is nu: Phalaenopsis By Walter. Om hen de helpen bij de digitale strategie was aanwezig de heer Becker, Professor Marketing aan de Frankfurter FSFM. 

Oordeel van de opdrachtgever: "Hallo Pieter, nogmaals dank voor je mooie presentatie. Veel goede reacties gekregen en ik wacht nog steeds op een minder goede reactie, maar denk niet dat die komt!"

Pascal Matla - mede-eigenaar Walter Grootscholten.

Optreden: Nationaal Golfcongres 2020, 15 januari 2020. Locatie: Papendal, Arnhem.

Opgetreden tijdens het Nationaal Golfcongres op Papendal in de hoedanigheid van Prof. Dr.- Ing. Jens Müller, Deutsches Komitee der Rasenforschung (DKR), dé autoriteit op het gebied van golf- en voetbalgras.

In navolging van PGA Holland heeft ook de Nederlandse Greenkeepers Associatie (NGA) zich aangesloten bij het Nationaal Golf Congres & Beurs. Daarmee wordt de NGA, samen met NVG, NGF en PGA Holland vol partner in het event. Het motto aldus: Samen staan we sterk. 

Tot de circa 350 aanwezigen sprak Prof. Dr.- Ing. Jens Müller, voorzitter van het Deutsches Komitee der Rasenforschung (DKR), dé autoriteit in Duitsland op het gebied van golf- en voetbalgras. Waarbij deelnemers die de DKR begonnen te googlen zich begonnen af te vragen of die organisatie wel bestond...